Loading

Despre mine

Ma numesc Roditis Natasa, activa in domeniu Kinetoterapiei de 20 de ani, interesele si pasiunea recuperarii au venit in urma unui curs la Spitalul Universitar Bucuresti in 1996, dupa care am decis ca doresc sa lucrez in sevicii de Kinetoterapie. Am urmat cursurile Facultatii de Kinetoterapie si Recuperare Medicala in 2005, inclusiv masteratul specializat. Dealungul timpului am participat la cursuri si semniarii de specialitate, inclusiv Gimnastia Schrott care reprezinta terapie de ultima-ora a cifo-scoliozelor.

Ceea ce ne deosebeste pe noi terapeutii de alti specialisti este felul in care empatizam cu pacientii , cum putem sa ii motivam in procesul de refacere-recuparare. Am avut in terapie pacienti cu probleme diverse, copii si adulti deopotriva, fracturi,hernii de disc,boli de umeri sau de genunchi, spondiloze, proteze de sold pe o perioada de 20 de ani.

Imi place sa lucrez cu pacientii. In cazul meu profesia este un mod de viata traita zi de zi cu pasiune. V-as da un sfat - nu va neglijati sanatatea !